Kontakt os
Flere love og standarder -én robust løsning
Flere love og standarder - én robust løsning
Information
København
CVR-nr.: 38970585

Flere love og standarder -én robust løsning

Wired Relations er en GRC løsning - skræddersyet til arbejdet med databeskyttelse og informationssikkerhed. Virksomheden blev stiftet i København i 2017.

Grundlæggerne havde selv oplevet, hvordan compliance-ansvarlige har behov for struktur, overblik og kontrol over deres processer for derigennem at gøre skrøbelig databeskyttelse og informationssikkerhed til egentlig robuste GRC programmer.

Siden har Wired Relations  udviklet en SaaS platform, som giver lige præcis det. Wired Relations har samtidig designet løsningen, så den er nem at bruge, understøtter samarbejde og de utroligt vigtige workflows i en databeskyttelses- og informationssikkerhedsfunktion.

Wired Relations sagde velkommen  til de første kunder i 2019. Siden er der kommet mange offentlige institutioner og private virksomheder til, og fælles for dem er, at de håndterer store mængder af personoplysninger, og at de tager databeskyttelse og informationssikkerhed alvorligt.

Der kommer hele tiden nye love og rammeværktøjer om databeskyttelse og informationssikkerhed. Derfor er Wired Relations designet, så det er let at kortlægge ny lovgivning op mod nuværende systemer, behandlingsaktiviteter og foranstaltninger.

Vil du  være med til at gøre databeskyttelse og informationssikkerhed  mere robust?

Læs mere på wiredrelations.dk

VENZO A/S

Holistiske sikkerhedsløsninger – på tværs af sektorer og domæner
sikkerhedsstandarder
Forening
Kritisk infrastruktur
Cvr-nr.: 44094126

© 2023 Kritisk infrastruktur. Alle rettigheder forbeholdes | CVR-nr 44094126
envelopemap-markercross